Yes! Je bent erbij. Meer info in je mailbox. Gratis Zoom: Awards winnen begint over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Samen inzenden: awards winnen als trouwfotograaf

Met de juiste coaching win jij je eerste officiële awards!


“En de winnaar is..”

Je telefoon licht op en een notificatie trekt onmiddellijk je aandacht. Snel ontgrendel je het scherm, nieuwsgierig naar de laatste updates. Je hart slaat een beat over als je de post van de Masters of Wedding Photography ziet: “De nieuwe award winnaars staan online!” Met trillende vingers klik je op de link, hoopvol en vol verwachting. Daar zie je het, zwart op wit op de website: jouw naam tussen de winnaars. Een brede glimlach verspreidt zich over je gezicht, en je voelt een diepe trots. Dit is jouw moment, jouw kunst wordt gevierd. Je deelt snel het nieuws met vrienden en familie; vandaag markeer je een mijlpaal in je carrière als trouwfotograaf.

Maar hoe kom je daar?

Misschien weet je niet precies wat een trouwfoto nou ‘awardwinnend’ maakt. Of je ziet het bij anderen wel, maar twijfelt over je eigen werk. Waar let de jury op? En dat rotstemmetje ‘Zijn mijn foto’s wel goed genoeg?’ zit je ook in de weg. 

Tijd om die drempels over te gaan! Maar dan wel met een expert aan je zijde die er álles van weet. Die dat gevoel kent, zelf stapels (internationale) prijzen blijft winnen en snapt hoe ‘het’ werkt. 

Met ‘Samen inzenden’ ontdek jij hoe je die verzameling awards in no time uitbreidt!

Dagenlang met je camera op pad, editten tot in de late uurtjes, investeren in de beste apparatuur. Alles voor het ultieme resultaat. Je bent immers onderdeel van de mooiste dag in het leven van je klanten als trouwfotograaf. 

Je maakt unieke plaatjes waar jij én zij de rest van hun leven trots op zijn. En nu droom je er stiekem van om die foto’s met meer mensen te delen, toch? Om er awards mee te winnen en ook op professioneel vlak de erkenning te krijgen die je verdient. 

Is dat spannend? Yes. Een flinke stap? Absoluut. Maar supermoeilijk? Dat hoeft niet! 

Ik deel mijn kennis met je, help je keuzes maken en coach je door alle fases heen. Met mijn expertise en ervaring met trouwfotografie-wedstrijden, begeleid ik jou naar het winnen van je eerste awards. Eerlijk is eerlijk: ik had ooit dezelfde onzekerheden en struggles. 

Toch heb ik nu al meer dan 32 trouwfotografieprijzen gewonnen. Bij Fearless sta ik in de Top 25 van de wereld (Holy sh*t!), ik sta in de Top 10 van Beste Trouwfotografen van Nederland en België (Masters of Wedding Photography 2022 & 2023) én mijn coachees gaan ook als een trein met het winnen van awards. 

Samen inzenden? Say no more, samen gaan we ervoor!

Met 1-op-1 begeleiding, feedback én de specifieke tips per foto 

maken we samen jouw inzending awardproof!

Samen inzenden: zo ziet dat eruit

Een fotografieprijs win je niet zomaar, dat snap je. Het is een proces en daar komt best wat bij kijken. Keuzes durven maken, de juiste kennis inzetten en met een ‘awardwinning’ bril op je inzending helemaal ready maken. Een proces waar ik je héél graag bij help. 

Ga je voor Samen Inzenden? Dan krijg je méér dan een paar tips uit de losse pols:

 • In de Zoom-call bespreken we jouw favoriete 22 tot max 100(!) trouwfoto’s. 
 • Daaruit selecteren we samen de allerbeste 22 plaatjes
 • Op deze 22 beelden krijg je persoonlijke tips (voor crop en edit). 
 • We bewerken samen maar liefst 5 foto’s tot in detail. 
 • Voor de andere 17 foto’s geef ik voor elke foto apart specifieke en praktische tips
 • Zodra je klaar bent deel je jouw edits met mij (via WhatsApp). 
 • Daarop krijg je een allerlaatste check én uitgebreide feedback van mij. 


Met deze doelgerichte aanpak doe je zelfverzekerd mee aan elke trouwfotowedstrijd. 

Moeite met kiezen welke wedstrijd het beste bij je past? Ook daar help ik je natuurlijk mee. Masters of Wedding Photography, de Bruidsfoto Awards, Fearless Awards, This is Reportage. You name it, we ontdekken samen welke het beste bij jouw stijl en doelen past. 


Myshanú Kara
“Het enige wat ik kan zeggen, is: DOEN! Om te beginnen is het idee best spannend om je kwetsbaar op te stellen voor feedback van een andere (in mijn ogen) topfotograaf. Maar wil je jezelf overtreffen en een award winnen? Dan is dit de manier. Daan stelt je vragen en geeft tips waar ik zelf nooit op was gekomen. Wat ook fijn is, is dat hij naar de foto kijkt en dat je toch bij je eigen stijl blijft.”
Myshanú Kara
Jeanine Meek Fotografie

“Tijdens onze zoomcall heb ik superhandige tips gekregen! Bijvoorbeeld hoe ik een foto de volgende keer schiet en hoe een foto te editen voor een award. Dit liet hij tijdens de call ook zien in Photoshop. Ondertussen nam Daan ook echt de tijd om mijn vragen te stellen over trouwfotografie en hebben we samen kunnen sparren.”

Jeanine Meek, winnaar Master-award na samenwerking met Daan

Waarom werkt samen inzenden het beste?

Prijzen met trouwfotografie winnen, betekent dat je lekker bezig bent. Je krijgt waardering voor je werk. Andere professionals willen met je samenwerken. 


En denk eens aan de aandacht die je op je focust. Misschien wel van verschillende media of nieuwe klanten. Hoe lekker zou het zijn om je website, Insta-bio of LinkedIn te verrijken met: ‘Awardwinning trouwfotograaf’. Voortaan weet iedereen in één oogopslag dat ze bij jou moeten zijn. 


Spoiler: dat kan! Met Samen Inzenden ben jij een flinke stap voor op de rest. 

 • Jouw awardwinning foto’s
  Ik leg je in onze online meetings precies uit wat een trouwfoto ‘awardwinning’ maakt.
 • Facts combineren met je eigen stijl
  Je leert niet alleen de facts (Waar let een jury op? Welke crops en edits werken het beste?), maar ik zorg er ook voor dat je jouw eigen stijl behoudt. Niemand die daar straks meer omheen kan! 
 • Samen is ook echt samen
  En we gaan dus echt samen inzenden. We selecteren samen, bewerken samen en zetten samen de puntjes op de ‘i’. 
 • Persoonlijke feedback
  Mijn feedback is opbouwend: per foto krijg je specifieke tips waar je metéén mee aan de slag kunt.


Je enige kans op ZO’N uitgebreide begeleiding
bij het inzenden van jouw awardwinning foto’s!

Deze winnaars werkten al samen met mij

Shanine Roosingh

“Daan is ontzettend inspirerend en maakt prachtige foto's. Daarom vind ik het supertof om van hem feedback te krijgen op mijn foto's voor het insturen van de Masters. Met de waardevolle tips kon ik meteen aan de slag. Hij wijst precies de dingen die je zelf nét niet hebt gezien.”

Shanine Roosingh, winnaar Master-award na samenwerking met Daan
Kyra de Putter - Kyra's focus

“Daan is niet alleen een geweldige fotograaf maar weet dat ook over te brengen op anderen. Hoewel ik best koppig kan zijn en soms mijn eigen mening niet zo goed kan loslaten, wist hij mij toch heel vaak te inspireren en uit mijn comfortzone te trekken. Samen keken we naar mijn beelden, optimaliseerde ik ze en zag ik steeds weer iets nieuws. Ondertussen kan ik dit nu ook zelf! Het meedoen aan een award wedstrijd is niet alleen een wedstrijd om het mooiste plaatje. Het is een manier om je te blijven ontwikkelen als professioneel fotograaf en op je beelden te blijven reflecteren. Door Daan ben ik potentie gaan zien in beelden die ik vroeger in de prullenbak zou gooien. Daan heeft samen met mij mijn manier van kijken veranderd en daar ben ik hem heel dankbaar voor!”

Kyra de Putter, winnaar Master-award met foto die ze maakte als mijn ‘second shooter’ 

Samen inzenden foto bespreking

Samen inzenden en winnen


Ook in de prijzen vallen?

Als we samen aan de slag gaan, ben je verzekerd van mijn..

..ervaring: ik sta in de Top 10 van Beste Trouwfotografen van Nederland en België (Masters of Wedding Photography 2022 & 2023), met 9 Fearless Awards de Top 25 van de wereld gehaald, de New Talent Award (Bruidsfoto Awards 2023) binnengesleept en 2 awards bij This is Reportage (1 Reportage Award en 1 Story Award). 

..oprechte interesse: goed luisteren en échte aandacht vind ik belangrijk. Met de vragen die ik stel, zet ik je aan het denken. Mijn coachees durven hun grootste struggles met mij te overleggen. 

..humor en enthousiasme: get ready voor gevatte (woord)grappen. Het moet wel leuk blijven, zo’n spannende tijd! Met mijn drive en positieve mindset komt dat wel goed. 

..kennis: de combinatie van fotografie en business vraagt om continue verdieping. Ik blijf mezelf ontwikkelen en deel letterlijk ALLE kennis die ik heb het liefst met andere professionals! 


Top 10 Beste trouwfotografen Daniel Vinke

Klaar om jouw awards te gaan winnen?