Awards

In de prijzen vallen als trouwfotograaf? Ontdek snel hoe jij dat doet!


Top 10 Beste trouwfotografen Masters of Wedding Photography

“Wat maak JIJ fantástische foto’s, echt boven verwachting!”

Hoor je dat weleens van de bruidsparen die je vastlegt op hun grote dag? Vast wel. En niet alleen van hen, maar ook van de mensen om je heen, je volgers en misschien zelfs van collega’s. En zelf ben je ook trots op je werk. Je schreeuwt het niet van de daken, oké. Maar je weet dat je iets unieks doet en een scherp oog hebt. Je staat helemaal achter je werk. 

Waarom zou je niet eens meedoen aan een trouwfotografiewedstrijd? 

Misschien je daar al eens over nagedacht. Twijfel, twijfel. De onzekerheden bekruipen je. Welke award zou ik dan willen winnen? Waar begin ik en wat vindt de jury belangrijk? Zijn mijn foto’s wel goed genoeg? 

Ik ken het gevoel. Tijd om daar iets aan te veranderen. Of je nu kiest voor een laagdrempelige eerste stap (hallo masterclass!) of je liever all in gaat (met 1-op-1 coaching): ik deel mijn kennis, ervaring met awardwinning trouwfoto’s en enthousiasme graag met je!

Ontdek snel hoe jij binnen no time je naam terugziet wanneer je in de mail leest: ‘De winnaars van deze ronde zijn...’

CoachingvanDaan Masterclass Awards winnen

Masterclass

Volg de online masterclass van Coaching van Daan en ontdek in no time hoe je awards wint. 
1 op 1 Award Begeleiding via Zoom

Samen inzenden

Joehoe, 1-op-1 begeleiding it is! Deel 22 tot max. 100 foto’s, om met mij een topselectie te maken. Samen bewerken we ze, je krijgt extra tips, unieke inside kennis en we doen een final check via WhatsApp/Voxer vóór je alles inzendt! 

Deze winnaars werkten al met mij samen

Superhandige tips gekregen!
“Tijdens onze zoomcall heb ik superhandige tips gekregen! Bijvoorbeeld hoe ik een foto het beste kan editten voor een award. Dit liet hij tijdens de call ook zien in Lightroom en Photoshop. Ondertussen nam Daan ook echt de tijd om mij vragen te stellen over trouwfotografie en hebben we samen kunnen sparren.”
Jeanine Meek Fotografie

Jeanine Meek, winnaar Masters award na onze samenwerking 

Meteen aan de slag!

“Ik vind het supertof om van Daan feedback te krijgen op mijn foto's voor het insturen van de Masters. Met de waardevolle tips kon ik meteen aan de slag. Hij wijst precies de dingen die je zelf nét niet hebt gezien.”

Shanine Roosingh

Shanine Roosingh, winnaar Masters award na onze samenwerking 

32 Awards gewonnen én counting

Ik won de afgelopen jaren al verschillende prijzen, o.a. bij Masters of Wedding Photography, de Bruidsfoto Awards, Fearless Awards en This is Reportage.

Top 10 Masters of Wedding Photography

Nog steeds trots dat ik in de Fearless Top 25 wereldwijd sta én al twee jaar op rij in de Top 10 van Beste Trouwfotografen van Nederland en België (Masters of Wedding Photography 2022 & 2023).

Kennis en ervaring on point

Ik vind het fan-tas-tisch om al mijn kennis over awardwinning trouwfoto’s met je te delen en te sparren over wát waarom precies werkt!

Kies uit twee opties

De masterclass of samen inzenden: kies de optie die het beste bij jou past! Samen ontdekken we hoe ik je help naar de awards. 

Award winnende foto Daniel Vinke

CoachingvanDaan Masterclass Awards winnen

Zin in dé masterclass over het winnen van awards?

In deze masterclass leer je precíes wat een trouwfoto ‘awardwinning’ maakt. Je leert welke wedstrijden er zijn en wat het doel is van meedoen aan awards. Ook leg ik je uit welke beelden veel kans maken op een prijs. Ik verklap wat een goede crop is en hoe je een beeld tot in de puntjes kunt editten. Maar niet alleen de technische kant is belangrijk. Je ontdekt ook hoe je de foto’s instuurt en wat je met de beelden kunt doen als je wint! 


FACTS

 • Je kunt de video's meerdere keren bekijken. Handig in je eigen tijd dus. 
 • 19 Video's in 7 hoofdstukken met een totale lengte van méér dan 80 minuten.

Investering
49,-  Nu he-le-maal gratis!

Binnen no time  leer je dus súperveel en sleep je misschien al heel snel een award binnen!

1 op 1 Award Begeleiding via Zoom

All in gaan met één-op-één begeleiding en samen inzenden?

Kijk, sommige professionals durven écht groots te denken. Die dromen al tijden van een award. Vind je het toch spannend? Logisch. Niks mis met twijfels, maar die zijn er stiekem wel om uit de weg geruimd te worden. Dit is jouw moment! ‘Samen inzenden’ is de meest uitgebreide begeleiding die er in trouwfotografie-land bestaat op het gebied van awardwinning foto’s. 

We selecteren samen je allerbeste foto’s (22 van de 100 die jij kiest!). Ook bewerken we samen een deel ervan (vijf maar liefst) met Photoshop via Zoom. Samenwerken is top, want zo leer je één-op-één HOE je jouw trouwfoto’s awardwinning maakt. Ik deel daarnaast al mijn kennis en ervaring met je in de vorm van tips (voor edits en crops), het kiezen van de wedstrijd en een beetje mental support tegen de spanning 😉

Facts

 • Stuur me via WeTransfer de door jouw gekozen 22 tot max. 100 trouwfoto’s. Deze gaan we samen bespreken tijdens de Zoom call.  
 • Daaruit selecteren we samen de beste 22 plaatjes (precies het aantal dat je mag insturen voor de Masters of Wedding Photography Awards). 
 • Op deze 22 beelden geef ik je persoonlijke tips (voor crop en edit). 
 • Ook bewerken we samen vijf foto’s tot in de puntjes.
 • Voor de andere 17 foto’s geef ik voor elke foto apart specialistische tips. 
 • Met deze tips kun je meteen aan de slag en je verwerkt alle feedback.
 • Zodra je de bewerking gedaan hebt deel je jouw edits met mij via WhatsApp.
  • Ik check ze voor de laatste keer én geef je uitgebreide final feedback. Je bent er klaar voor!

  Investering
  679,-

  Get ready om de meest prestigieuze awards in de wacht te slepen!
Myshanú Kara

“Om te beginnen is het idee best spannend om je kwetsbaar op te stellen voor feedback van een andere (in mijn ogen) topfotograaf. Maar Daan stelt je vragen en geeft tips waar ik zelf nooit op was gekomen. Wat ook fijn is, is dat hij naar de foto kijkt en dat je toch bij je eigen stijl blijft.”

Myshanú Kara

Hoe wil jij jouw award(s) gaan winnen?

Volg je het liefst een masterclass of leer je het best één-op-één? Ik vind het belangrijk dat je kiest wat bij JOU past. Als je liever eerst contact met me opneemt, dan mag dat natuurlijk. Zo ontdekken we samen jouw weg naar dé awardwinning trouwfoto’s uit jouw portfolio!