Gratis video award winnende foto's

Binnen 10 minuten 10 award winnende foto's uitgelegd!


  • Ontdek hoe award winnende foto's worden gemaakt
  • Kom erachter waar je op moet letten bij het fotograferen
  • Ik neem je mee in mijn denkproces en kijk op de situatie
  • Leer wanneer je voor kleur of zwart wit kiest
  • Leer anticiperen op die perfecte momenten
50%
Ik wil die video zien!
Stuur me de link naar de video
Ja, ik wil graag een betere fotograaf worden!
Je gegevens zijn veilig
Ik wil die video!
Gratis video award winnende fotos
 
Review Rick de Jongh fotografie

Het is lekker to the point verteld! Je wordt meegenomen in het verhaal van de foto’s en je voelt de passie van Daniel waar hij heel duidelijk vertelt wat zijn gedrag is als fotograaf. Aanrader om deze te checken.

Rick de Jongh fotografie

Nog geen drie jaar geleden werkte ik fulltime als trambestuurder. Door een vervelende periode besefte ik dat het leven een deadline heeft. Ik besloot te gaan doen wat ik leuk vind en dat is fotograferen!

In 2020 heb ik mijn eerste bruiloft gefotografeerd. Dat was zo mooi, dat ik mij er helemaal in ging verdiepen. Met succes! Want binnen drie jaar heb ik o.a. 20 Master Awards en 9 Fearless Awards mogen winnen. En het allermooiste is dat ik mijn baan in loondienst heb opgezet en nu alleen nog maar doe wat ik leuk vind! Dit gun ik iedereen, daarom help ik andere fotografen ook hun doelen te bereiken. 


  • Top 25 of the World 2023 bij Fearless Photographers
  • Top 10 van Nederland & Belgie 2023 bij De Masters of Wedding Photography
  • Top 10 van Nederland & Belgie 2022 bij De Masters of Wedding Photography
  • Winnaar New Talent Award bij de Bruidsfotoawards 2023

Daniel Vinke ward winning trouwfotograaf

20

Master Awards

9

Fearless Awards

4

Aantal jaar trouwfotograaf

7

Andere fotografen geholpen

Download hier de gratis video

Het kost je geen geld en bijna geen tijd. Toch is het heel waardevol. Binnen 10 minuten leer je welke foto's winnen en waarom!
Gratis video award winnende fotos
Ja, ik wil graag een betere fotograaf worden!
Je gegevens zijn veilig bij CoachingvanDaan